Top TALENTI 1.B třídy skupiny C

15.07.2008 10:46

Než nám začne nová sezona, tak Vám budu přinášet seriál o "nej" hráčích naší třídy. Začínáme u nadějí.



1. Michal Huška (FC Koryna Koryčany) ročník 1990 - útočník

Největším talentem naší soutěže je podle mého názoru levonohý útočník z Koryčan, Michal Huška. Pro svůj mančaft byl tuto sezonu nepostradatelným mužem a v tabulce střelců celé soutěže skončil na druhém místě. V jeho věku už má hodně zkušeností, jelikož v mládežnických kategoriích působil v dresu 1. FC Synot. Jeho výkony tento ročník byly natolik kvalitní, že o jeho služby projevilo zájem několik ligových mančaftů. Podle posledních zpráv odchází miláček koryčanských fanynek do nedaleké Kroměříže.




2. Ondřej Zalubil (SK Ostrožská Lhota) ročník 1989 - útočník

Hráč, se kterým se ve Lhotě do budoucnosti hodně počítá. Jde ve stopách svého bratra Martina a nyní už společně tvoří i tandem v útoku. Jeho otec je ve Lhotě trenérem, takže klan Zalubilů ovládá lhotský fotbal. V žácích hrával za okresní a krajské výběry. Ondra má skvělou fotbalovou postavu, výbornou kopací techniku a čich na góly. Stal se základním kamenem týmu zpod Svatého Antonínka a v dalších sezonách o něm a jeho brankách určitě uslyšíme.




3. Josef Kolaja (FC Strání) ročník 1989 - záložník

Momentálně asi největší talent našeho fotbalu. Postava připomínající šlachovité a svalovité hráče z Afriky. Výborná kopací technika, dynamika a rychlost. Ve straňanských hospodách mají chlapy jeho jméno často v ústech, někteří v něm vidí budoucnost našeho fotbalu. Největším jeho problémem je, že do fotbalu nedává úplně všechno co v něm je, ale já jako jeho dobrý kamarád věřím, že v něm vzbudím touhu po úspěchu a za třicet - čtyřicet let z něho bude legenda straňanské kopané.

(autor:Antonín Popelka ml.)