Nedakonice vyloupily Zelničky

01.10.2013 11:00
FC Strání 3:4 TJ SOKOL Nedakonice

(2:2)

David Pomajbík
Jozef Koritina (pen.)
Ľuboš Gajdošík (pen.)

Klečka 2
Šoustek
Bilavčík

-

-

- Duhajský
FC Strání: Antonín Popelka - Ľuboš Gajdošík, Jozef Koritina, Josef Kolaja, Jaromír Mimochodek, Roman Mimochodek (Michal Bruštík), Patrik Frühauf, Jaroslav Gardian, Jan Popelka (Martin Pavluš), Tomáš Žajgla, David Pomajbík
Rozhodčí: Vobořil - Šumšal, Měšťánek

 

Trenér Šebesta o zápase:

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a od začátku jsme soupeře  jasně přehrávali kombinační hrou. Když  ve 13.min.  David Pomajbík proměnil své sólo a následně i Jožo Koritina ve 34.min. penaltu, nikoho ani ve snu nenapadlo, co bude následovat. Druhou penaltu  ve 38.min. totiž  Jožo neproměnil a následoval totální kolaps naší obranné hry. Nejprve jsme nepohlídali standartku soupeře a hned  vzápětí jeho rychlý brejk a tak se druhý poločas začínalo znovu od začátku.

Bohužel hned v první minutě druhé půlky nás soupeř brejknul znovu a my jsme se dostali do totální křeče ,kdy jsme  si prakticky nebyli schopní ani pořádně přihrát na dva metry. Další brejk soupeře v 69.min. nás prakticky dorazil, i přesto že už hráli Nedakoničtí, po vyloučení, pouze v deseti. Nemůžu hráčům upřít snahu o vstřelení gólu, bohužel nervozita jim natolik svazovala nohy že nebýt penalty z 88.min., gól bychom nevstřelili asi ani kdyby se hrálo do půlnoci.

Tuto sezonu už jsme zažili s fotbalem spoustu radosti, bohužel  dneska nám ukázal i tu svou druhou stránku. Vidět slavit  Nedakonické hráče před naší střídačkou byl zážitek ,který už snad nikdy nedopustíme.Doufám , že na nás fanoušci  po jednom  nepodařeném zápasu nezanevřou a přijedou nás v hojném počtu podpořit, tak jako tomu bylo doposud, i na následující dva venkovní zápasy  do Ostrožské Lhoty a Prakšic.